INTEGRITETSPOLICY

Din integritet är mycket viktig för oss och vi vill att du alltid ska känna dig trygg med de uppgifter som du lämnar hos oss.

Vi följer GDPR (General Data Protection Regulation). Det är en lag som behandlar personuppgifter och stärker rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Lagen gäller i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018.

Nedan hittar du en sammanställning kring vilka uppgifter vi samlar in om dig, varför vi gör det och hur länge vi sparar informationen. Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@vassasaxar.eu.

 

Vilka uppgifter sparar Vassa Saxar om mig när jag bokat en salongsbehandling? 

För att uppfylla vår del i tjänsteavtalet sparar vi följande uppgifter: 
• För- och efternamn
• Telefonnummer
• E-postadress
• Fakturaadress
• Behandlingshistorik
• Upplysningar som du själv valt att lämna
• Bilder som du själv valt att ladda upp

Vi hanterar dina uppgifter för att skicka bokningsbekräftelse och bokningspåminnelser, administrera bokningar, om- och avbokningar, hantera garanti- och reklamationsärenden, identifikation samt marknadsföring.

Uppgifter lämnade i vårt bokningssystem sparas i 36 månader efter din senaste behandling.

Vassa saxar sparar uppgifter om ditt köp för att fullgöra lagliga krav enligt t.ex. konsumentköps-, skatte- och bokföringslagstiftning.
Vassa Saxar sparar aldrig en uppgift längre än vi bedömt som nödvändigt för att leverera en god service och utveckla vår affär, och aldrig längre än lagen säger. Du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas när du så önskar så länge det går i linje med lag.

 

Dina personuppgifter är trygga hos oss

Vårt IT-system är säkert för att skydda sekretess, integritet och tillgång till personuppgifter. Om du anser att dina personuppgifter hanteras på ett felaktigt sätt, kontakta oss på info@vassasaxar.eu så hjälper vi dig.

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR har du som individ ett stort antal rättigheter kring hur företag hanterar dina personuppgifter. Till exempel att du kan begära att få dina uppgifter rättade, raderade, blockerade eller flyttade.
Läs gärna mer om dina rättigheter på Datainspektionens hemsida här. (https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/de-registrerades-rattigheter/)

 

Hur kan jag få uppgifter som Vassa Saxar har om mig raderade?

Kontakta oss på info@vassasaxar.eu så raderar vi all information vi har om dig som inte lagen kräver att vi sparar enligt till exempel skatte- och bokföringslagstiftning.

Notera att om du ber oss radera information om dig kommer du inte längre kunna boka salongsbesök eller logga in på mina sidor på vassasaxar.eu. All tidigare historik om dig som till exempel färgrecept eller köp kommer att gå förlorad. Givetvis är du alltid välkommen att skapa nya inloggningsuppgifter om du så önskar.


Hur får jag en sammanställning av den information som Vassa Saxar sparat om mig?

Kontakta oss på info@vassasaxar.eu så hjälper vi dig.
Observera att uppgifter om dig av säkerhetsskäl endast skickas till den adress där du är folkbokförd.

 

Hur hanterar Vassa Saxar cookies?

En cookie eller kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Om du inte vill ha några cookies kan du ställa in detta i din webbläsare.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389) ska alla som besöker en webbplats med cookies få tillgång till information om att webbplatsen innehåller cookies och varför cookies används. Besökaren ska också samtycka till att cookies används.

På vår webbplats används cookies av rent tekniska skäl för att göra webbplatsen mer funktionell för användaren. Cookies används endast när det är nödvändigt. Om en funktion går att använda utan cookies och cookies går att ta bort utan att det medför orimliga kostnader eller större försämringar för användarna ska det göras.

SÅ ANVÄNDER VÅR WEBBPLATS COOKIES

Sammanställer statistik kring vilka sidor som visas på webbplatsen i syfte att ständigt förbättra innehållet på webbplatsen.
Vi sparar ingen personlig information via cookies och information om dig som besökare kan inte spåras.

Dina uppgifter kan delas med s.k. Personuppgiftsbiträden, dvs företag som hanterar personuppgifter för Vassa Saxar räkning.
Bokningssystem – För att kunna hantera och administrera salongsbokningar

Vi har aldrig, och kommer aldrig förmedla eller sälja information om dig till tredje part som inte är våra personuppgiftsbiträden.

Vi kommer alltid att dela de uppgifter som lagen kräver med till exempelvis myndigheter, skatteverk eller polis.


Kommer Vassa Saxar ändra den här integritetspolicyn?

Ja, det kan hända. I enlighet med lagen samt när vi adderar ytterligare system som hanterar personuppgifter. Kundservice har alltid alla versioner av den här policyn sparade. Detta är version 1.1.

 

Vem är ansvarig för de personuppgifter Vassa Saxar samlar in?

Vassa Saxar i Hovås AB, org. nummer: 556826-7537 på adressen Krogabäcksvägen24, 436 53 Hovås är ansvarig för de personuppgifter som Vassa Saxar samlar in (s.k. Personuppgiftsansvarig).

Om du har ytterligare frågor kring hur vi hanterar integritet på Vassa Saxar är du alltid välkommen att kontakta oss på info@vassasaxar.eu.

 
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy